Am lansat programul Tricia Loyalty. Detalii aici

Blog

 1. De ce merită să investești în bjuterii unicat

  De Ce Merită Să Investești În Bijuterii Unicat

  EvaZircon

  În ultima vreme a devenit un adevărat trend oferirea de cadouri personalizate. Vrem din ce în ce mai mult să ne diferențiem de ceilalți, să ne impunem propriul stil și să ieșim în evidență. Se poartă unicitatea.

  Dacă e destul de greu să găsești un designer vestimentar care să se ocupe numai de tine și să nu te usuce de bani, e ceva mai ușor atunci când vorbim despre accesorii.

  Așa că, continuând în aceeași manieră, orice doamnă care se respectă are în posesia sa bijuterii unicat. Nu trebuie să le scoți non-stop la rampă, pentru că în acest caz și-ar pierde strălucirea,

  Citeste mai departe »
 2. 6 Moduri în care să asortezi Brățările din Cristale

  Paloma

  Lumea se schimbă, evoluează, zi după zi. Regulile în fashion rămân însă la fel, indiferent cât de mult timp ar trece peste noi. O ținută nu este și nici nu va fi vreodată completă fără bijuteriile potrivite.

  Nu este de ajuns să înfrumusețezi urechile cu cercei extravaganți sau să îți acoperi gâtul cu coliere elegante. Trebuie să acorzi o atenție sporită și mâinilor tale, care e normal să emane feminitate.

  Ai degete lungi, delicate, și încheieturi ale mâinilor fermecătoare, dar ele nu se remarcă fără puțin ajutor din partea ta.

  Fie că ne referim la inele, brățări personalizate, geantă sau chiar manichiură, toate acestea atrag privirile spre mâinile tale și e important să fii accesorizată corespunzător.

  Voi lua poate cu altă ocazie la rând el

  Citeste mai departe »
 3. Cum purtăm eșarfele

  Află Cum Se Asortează Eșarfa De Mătase Iarna

  Esarfa Paris

  E iarnă, e frig și ne vine să ne baricadăm în casă. Cu toate acestea, serviciul e serviciu și nu putem lua pur și simplu o pauză de sezon, oricât de mult ne-am dori să o facem. Așa că, ne îmbrăcăm gros și o luăm din loc spre birou.

  Totuși, hainele călduroase de care avem nevoie în această perioadă nu sunt tocmai estetice și trebuie scoase din "impas" prin accesorizare.

  Acum eu vin cu o întrebare: ce variantă mai bună găsești decât eșarfa de mătase?Orice femeie are cel puțin una în garderobă, iar ele sunt chiar foarte chic.

  Trei cuvinte îmi vin în minte atunci când văd o asemenea eșarfă: eleganță, rafinament și clasicitate.

  Î

  Citeste mai departe »
 4. Fii La Modă Folosind Ca Accesorii De Păr Bentițe

  PetraZSF

  Fii La Modă Folosind Ca Accesorii De Păr: Bentițe

  Sezon după sezon apar tendințe noi în modă. Ce se poartă azi nu se va mai purta mâine, iar poimâine va dispărea de pe piață de parcă nici nu ar fi fost vreodată acolo.

  Ne adaptăm continuu și nefericirea e că, dacă urmăm cu strictețe tiparul, arătăm cu toții identic. Unde mai este unicitatea?

  Din fericire, pentru acest lucru există accesoriile. Ele ne diferențiază de ceilalți oameni și ne ajută să ne impunem propriul stil. Cine știe, poate chiar vom seta un nou trend.

  În cazul femeilor, părul are un impact major în privința aspectului, iar felul în care îl aranjezi te duce de la "superbă" la "jalnică" (și

  Citeste mai departe »
 5. Cum să porți Cercei Candelabru pentru a fi mereu în trend

  E dificil să fii femeie. Pe lângă toate treburile pe care le ai de făcut atât acasă, cât și la birou, e important să acorzi o mare atenție aspectului tău fizic.InnaRaniaALX

  Nimic nu scapă ochiului vigilent al lumii și, cu toate că nu trebuie să te intereseze părerea altora, nu îți permiți să ieși din casă arătând ca un clovn. Este vorba despre stima de sine, până la urmă.

  Cum bijuteriile mari sunt cele care în general îți fac sau îți distrug ținuta, în cele ce urmează voi împărtăși cu tine secretele unui accesoriu mult râvnit: cerceii candelabru.

  Ce zici, ești pregătită să afli cum să asortezi cerceii supradimensionați și ce greșeli de stil trebuie neapărat să eviți?

  5 outfit-uri senzaționale cu cercei cande

  Citeste mai departe »
 6. 9 Motive Să Achiziționezi Broșe Păianjen

  9 Motive Să Achiziționezi Broșe Păianjen

  Pe vremuri femeile aveau o eleganță naturală.Miko_GREra de ajuns să zărești una în treacăt și nu-ți mai puteai dezlipi ochii de la ea. Ținutele lor erau neapărat însoțite de un colier prețios sau de broșe, cu aspect vechi, de aur.

  Din păcate, în ziua de azi, tinerele nu mai știu cum să aibă un stil propriu.Acestea urmează orbește sfaturile stiliștilor și de cele mai multe ori creațiile lor nici măcar nu le pun în valoare.

  A sosit momentul să ne întoarcem la origini, ca să zic așa. Trebuie să ne amintim că simplitatea, eleganța și farmecul merg mână în mână.Astfel, vom putea fi admirate și numite doamne. De aici rezultă respectul, la care toate râvnim.

  Nu asta ne dorim, până la

  Citeste mai departe »
 7. Accesoriile de păr, detaliul ce completează orice ținută

  Accesoriile de păr, detaliul ce completează orice ținută

   În completarea ținutei oricărei femei trebuie ținut cont de micile detalii ale accesoriilor pe care aceasta le poartă. Un pandantiv, o broșă sau un accesoriu de păr completează întregul look, uneori scoțând în evidență chiar o ținută simplă și transformând-o într-un look sofisticat.

  În funcție de coafura aleasă, tipul de păr și chiar culoarea acestuia, accesoriile de păr care avantajează o femeie diferă de la simple agrafe până la cordeluțe cu broderii, paiete sau chiar pietre prețioase, cum este accesoriul de păr Carla.

   De la bentițe simple, panglici prinse chic și până la cordeluțe de tip coroniță, părul poate fi accesorizat în diverse moduri, punând în evidență frumusețea și stilul personal al celei care le poartă

  Citeste mai departe »
 8. Perlele, accesoriul feminității eterne

  Perlele, accesoriul feminității eterne


  Mereu clasice și elegante, perlele fac parte din categoria detaliilor care înnobilează un colier, adaugă rafinament unei borșe sau stil unei banale agrafe de par. Fie că vorbim de perle naturale sau de cultură, acestea sunt de nelipsit din garderoba unei femei cu stil și rafinament.
  Colierul de perle poate fi purtat la ocazii deosebite, cocktailuri și evenimente elegante, dar și în viața de zi cu zi, chiar la birou, ca detaliu ce completează o anumită ținută office. În funcție de ocazie, o femeie în tendințele modei va știi să poarte și să accesorizeze un șirag de perle, să opteze pentru clasicele perle de la baza gâtului sau pentru colierele medii sau lungi pentru completarea unui stil mai romantic.

  Perelele ca accesoriu în viața de zi cu zi

  Bijuteriile cu perle, de cele mai multe ori pretențioase și rafinate,  se pot purta și la birou sau în timpul liber, în special ca accesoriu boem, romantic sau business, în funcție de vestimentație și alte detalii ce țin de întregul aspect al persoanei care le poartă. Pentru o ținută business, șiragul de perle va fi purtat ca accesoriu singular, eliminând orice altă bijuterie, tocmai pentru a evidenția caracterul acestuia. Așezat la baza gâtului, peste o cămașă, șiragul de perle este detaliul suficient pentru o ținută office, în timp ce purtat lung, peste o rochiță cu detalii dantelate, adaugă un plus de romantism unei ținute casual. 
  Broșele bătute cu perle pot fi, de asemenea, unul dintre accesoriile business de nelipsit din garderoba unei femei, putând în acest caz fi completate de purtarea altor bijuterii business-elegante, cum ar fi un ceas cu pietre.

  Citeste mai departe »
 9. Revenirea broșei ca trend în lumea modei

  Revenirea broșei ca trend în lumea modei

  De la cercei clasici și pandantive tradiționale, până la brățări de gleznă și lănțișoare pentru talie, bijuteriile și accesoriile vestimentare se reinventează periodic, mereu apărând elemente noi, inedite, de accesorizare.

  Broșa este unul dintre acele accesorii ce revine periodic în lumea modei și a bijuteriilor, odată cu noile trenduri, ce repun în valoare ineditul, iar anul 2018 pare să redescopere frumusețea și valoarea estetică a acestei bijuterii decorative.

  Broșa a avut mai multe perioade ale sale de glorie, fiind nelipsită din trendurile anilor ’20, când completa cu eleganță ținutele vremii, reapărând pe scena producătorilor de modă aproape în fiecare nou deceniu, de fiecare dată reinventată, purtată că simbol rock, punk, vintage sau chiar ca detaliu romantic pe materiale fine precum dantela sau mătasea.

  Fiind unul dintre cele mai rafinate accesorii, broșa este un element versatil, de multe ori nu doar estetic, dar și funcțional. Cu ajutorul unei broșe putem prinde capetele unei eșarfe, putem închide gulerul unei cămăși sau putem chiar strânge talia unei rochii.

  Modele inedite și culorile fascinante ale unei broșe sunt printre principalele detalii care atrag și diferențiază această piesă de bijuterie de obiectele clasice decorative. De la forme geometrice simple și până la cele complexe precum broșa-libelulă , albinuță sau cea gândăcel , această bijuterie atrage privirea și dezvăluie stilul personal al celei care o poartă. Fiind disponibilă în nenumărate forme sau culori, făcută din aur, argint sau practic orice material, completată de pietre, cristale, perle sau chiar pene, cu ajutorul unei broșe vă puteți pune în evidență creativitatea, cu siguranță.

  Broșa poate pune în evidență stilul și unicitatea celei care o poartă și atunci când este utilizată ca podoabă capilară. Prinsă peste o bentiță, în încheierea unui coc sau pe o agrafă lejeră între bucle, broșa poate da o notă de eleganță, rafinament sau sofisticare stilului vestimentar.

  Această piesă de vestimentație, dar și bijuterie în același timp, reprezintă unul dintre elementele de nelipsit din garderoba oricărei femei!

  Citeste mai departe »