Transport gratuit pentru comenzile de peste 100,00 LEI.

Blog

 1. Accesoriile de păr, detaliul ce completează orice ținută

  Accesoriile de păr, detaliul ce completează orice ținută

   În completarea ținutei oricărei femei trebuie ținut cont de micile detalii ale accesoriilor pe care aceasta le poartă. Un pandantiv, o broșă sau un accesoriu de păr completează întregul look, uneori scoțând în evidență chiar o ținută simplă și transformând-o într-un look sofisticat.

  În funcție de coafura aleasă, tipul de păr și chiar culoarea acestuia, accesoriile de păr care avantajează o femeie diferă de la simple agrafe până la cordeluțe cu broderii, paiete sau chiar pietre prețioase, cum este accesoriul de păr Carla.

   De la bentițe simple, panglici prinse chic și până la cordeluțe de tip coroniță, părul poate fi accesorizat în diverse moduri, punând în evidență frumusețea și stilul personal al celei care le poartă

  Citeste mai departe »
 2. Perlele, accesoriul feminității eterne

  Perlele, accesoriul feminității eterne


  Mereu clasice și elegante, perlele fac parte din categoria detaliilor care înnobilează un colier, adaugă rafinament unei borșe sau stil unei banale agrafe de par. Fie că vorbim de perle naturale sau de cultură, acestea sunt de nelipsit din garderoba unei femei cu stil și rafinament.
  Colierul de perle poate fi purtat la ocazii deosebite, cocktailuri și evenimente elegante, dar și în viața de zi cu zi, chiar la birou, ca detaliu ce completează o anumită ținută office. În funcție de ocazie, o femeie în tendințele modei va știi să poarte și să accesorizeze un șirag de perle, să opteze pentru clasicele perle de la baza gâtului sau pentru colierele medii sau lungi pentru completarea unui stil mai romantic.

  Perelele ca accesoriu în viața de zi cu zi

  Bijuteriile cu perle, de cele mai multe ori pretențioase și rafinate,  se pot purta și la birou sau în timpul liber, în special ca accesoriu boem, romantic sau business, în funcție de vestimentație și alte detalii ce țin de întregul aspect al persoanei care le poartă. Pentru o ținută business, șiragul de perle va fi purtat ca accesoriu singular, eliminând orice altă bijuterie, tocmai pentru a evidenția caracterul acestuia. Așezat la baza gâtului, peste o cămașă, șiragul de perle este detaliul suficient pentru o ținută office, în timp ce purtat lung, peste o rochiță cu detalii dantelate, adaugă un plus de romantism unei ținute casual. 
  Broșele bătute cu perle pot fi, de asemenea, unul dintre accesoriile business de nelipsit din garderoba unei femei, putând în acest caz fi completate de purtarea altor bijuterii business-elegante, cum ar fi un ceas cu pietre.

  Citeste mai departe »
 3. Revenirea broșei ca trend în lumea modei

  Revenirea broșei ca trend în lumea modei

  De la cercei clasici și pandantive tradiționale, până la brățări de gleznă și lănțișoare pentru talie, bijuteriile și accesoriile vestimentare se reinventează periodic, mereu apărând elemente noi, inedite, de accesorizare.

  Broșa este unul dintre acele accesorii ce revine periodic în lumea modei și a bijuteriilor, odată cu noile trenduri, ce repun în valoare ineditul, iar anul 2018 pare să redescopere frumusețea și valoarea estetică a acestei bijuterii decorative.

  Broșa a avut mai multe perioade ale sale de glorie, fiind nelipsită din trendurile anilor ’20, când completa cu eleganță ținutele vremii, reapărând pe scena producătorilor de modă aproape în fiecare nou deceniu, de fiecare dată reinventată, purtată că simbol rock, punk, vintage sau chiar ca detaliu romantic pe materiale fine precum dantela sau mătasea.

  Fiind unul dintre cele mai rafinate accesorii, broșa este un element versatil, de multe ori nu doar estetic, dar și funcțional. Cu ajutorul unei broșe putem prinde capetele unei eșarfe, putem închide gulerul unei cămăși sau putem chiar strânge talia unei rochii.

  Modele inedite și culorile fascinante ale unei broșe sunt printre principalele detalii care atrag și diferențiază această piesă de bijuterie de obiectele clasice decorative. De la forme geometrice simple și până la cele complexe precum broșa-libelulă , albinuță sau cea gândăcel , această bijuterie atrage privirea și dezvăluie stilul personal al celei care o poartă. Fiind disponibilă în nenumărate forme sau culori, făcută din aur, argint sau practic orice material, completată de pietre, cristale, perle sau chiar pene, cu ajutorul unei broșe vă puteți pune în evidență creativitatea, cu siguranță.

  Broșa poate pune în evidență stilul și unicitatea celei care o poartă și atunci când este utilizată ca podoabă capilară. Prinsă peste o bentiță, în încheierea unui coc sau pe o agrafă lejeră între bucle, broșa poate da o notă de eleganță, rafinament sau sofisticare stilului vestimentar.

  Această piesă de vestimentație, dar și bijuterie în același timp, reprezintă unul dintre elementele de nelipsit din garderoba oricărei femei!

  Citeste mai departe »