Paloma

Lumea se schimbă, evoluează, zi după zi. Regulile în fashion rămân însă la fel, indiferent cât de mult timp ar trece peste noi. O ținută nu este și nici nu va fi vreodată completă fără bijuteriile potrivite.

Nu este de ajuns să înfrumusețezi urechile cu cercei extravaganți sau să îți acoperi gâtul cu coliere elegante. Trebuie să acorzi o atenție sporită și mâinilor tale, care e normal să emane feminitate.

Ai degete lungi, delicate, și încheieturi ale mâinilor fermecătoare, dar ele nu se remarcă fără puțin ajutor din partea ta.

Fie că ne referim la inele, brățări personalizate, geantă sau chiar manichiură, toate acestea atrag privirile spre mâinile tale și e important să fii accesorizată corespunzător.

Voi lua poate cu altă ocazie la rând elementele menționate, cele care îți pun în valoare finețea membrelor superioare ale corpului. Acum mă axez pe brățările de damă, mai concret pe brățările din cristale.

Cu siguranță ai văzut asemenea piese statement și ai tânjit la ele, asta în cazul în care nu ai fost suficient de inspirată cât să îți adaugi măcar una în colecția de bijuterii.

Din fericire, timpul nu e pierdut!Încă mai poți cumpăra brățări din pietre prețioase sau brățări din cristale semiprețioase de aici.

Citește totuși întregul articol înainte de a te grăbi să plasezi comanda produselor. Vei fi informată mai apoi despre cum să le asortezi, pentru a beneficia de toate avantajele acestor brățări din pietre naturale.

 

6 moduri în care să asortezi brățările din cristale

 

1. Costumații simple, monocrome

Având în vedere că brățările din pietre semiprețioase sau prețioase strălucesc incredibil chiar și atunci când lumina este destul de slabă, e clar că orice alt artificiu poate lipsi cu desăvârșire.

Astfel, o vestimentație neagră, albă sau gri este ideală pentru a fi accesorizată cu o brățară de acest gen. Nu ai nevoie de nimic altceva.

Nici nu contează prea mult ce porți.Poate fi vorba despre o rochie banală și inclusiv de un costum stil office. Atâta timp cât respecți ideea de o singură culoare, ștearsă – dacă se poate, nu dai greș.

 

2. E unicul accesoriu

Brățara cu cristale Paloma face față cu brio oricărei provocări, până și atunci când trebuie să intre de una singură în scenă.

De multe ori este indicat să centrăm interesul doar asupra unei piese a outfit-ului, iar mâinile sunt cu adevărat alegerea perfectă. De fapt, asta se întâmplă în majoritatea cazurilor.

Ne demonstrăm într-o situație de acest fel firea aristocrată și eleganța nativă. Arătăm că fiecare dintre noi suntem, fără urmă de îndoială, o lady.

Simplitatea e cheia succesului și, să recunoaștem, brățările din pietre prețioase nu trec tocmai neobservate.

 

3. La cămașa ce-ți ia ochii

Toate femeile au în garderobă o cămașă ieșită din comun, una cu strasuri, sclipici și alte nebunii. Am și eu una, ai și tu.

Problema e că ne-a atras ca un magnet la momentul cumpărării, dar acum zace în șifonier pentru că nu știm în ce context s-o purtăm și cum anume să o asortăm. Ne dorim să fim chic, nicidecum clovni, nu-i așa?

Te lămuresc eu cum stă treaba. Îmbracă rapid cămașa respectivă și adaugă-ți la încheietura mâinii stângi o brățară din cristale cât mai viu colorată. Va fi o combinație de vis!

Desigur, restul ținutei (pantalonii / fusta și pantofii) va fi neutră, nimic exagerat.

ATENȚIE!Este absolut interzis să porți în acest peisaj coliere sau cercei supradimensionați. Ce-i mult strică!

 

4. Multe și cât mai mari posibil

Brățările la modă, din pietre, te scot din anonimat cât ai clipi. Dacă vrei să te asiguri că lași o impresie de durată, depășește convenționalul și nu te rezuma la o singură brățară.

Pune liniștită pe aceeași mână minim 3 sau 4. Arată de ce ești în stare și fii mândră de privirile ațintite asupra ta.

Acest tip de asortare e specific brățărilor de fete, dar cine spune că o femeie trecută prin viață nu îl poate adopta? Îndrăzneala e în tendințe.

Cu toate acestea, ține cont că nu ești în trend dacă începi să combini diverse materiale pe mână.

Puțini vor face diferența din prima secundă între o brățară din pietre semiprețioase și una din pietre prețioase, însă brățările handmade clasice arată de-a dreptul ciudat alături de celelalte.

 

5. Jeanşi și tot ce are legătură cu casual

Brățările din cristale au în general o alură extrem de sofisticată, care sperie grozav tinerele modeste. 

Paula

Mă refer acum la fetele simple, care preferă rochiile doar la evenimente și nu la o ieșire cu prietenii.

Ele se înșeală crezând că brățara din pietre prețioase Paula,de exemplu, ar da o notă de prost gust unei ținuteobișnuite– blugi șiun top simplu. Greşiiit!

Acestea efectiv dau farmec costumației și îi cresc prețul în ochii privitorilor.Ce altceva îți poți dori mai mult? Eu zic că nimic, ci trebuie profitat de oportunitate.

Superstițioasele pot purta astfel non-stop brățările din pietre pentru zodii.

 

6. Completează bijuteriile mici

Dacă mai la începutul articolului spuneam că brățările din pietre arată excepțional ca unic accesoriu, acum extind plaja posibilităților.

Nu toate femeile se pot limita la așa ceva și poate se simt chiar expuse cu gâtul și urechile libere. Am și pentru această categorie o soluție.

Evident, numai când hainele o permit, pot conviețui în același outfit o brățară cu un colier și cu cercei. Condiția de bază e ca numai brățara să fie masivă, iar celelalte două bijuterii să fie mici şi subțiri, abia vizibile.

 

Deci, ai văzut câte opțiuni ai cu un singur accesoriu? Merită din plin să achiziționezi brățări din cristale.

În plus, să nu uităm că acestea sunt foarte iubite și se află în topul cadourilor pentru femei. Hai că acum ți-am dat idei pentru următoarea aniversare.

P.S.: darurile pentru propria persoană sunt întotdeauna binevenite!