9 Motive Să Achiziționezi Broșe Păianjen

Pe vremuri femeile aveau o eleganță naturală.Miko_GREra de ajuns să zărești una în treacăt și nu-ți mai puteai dezlipi ochii de la ea. Ținutele lor erau neapărat însoțite de un colier prețios sau de broșe, cu aspect vechi, de aur.

Din păcate, în ziua de azi, tinerele nu mai știu cum să aibă un stil propriu.Acestea urmează orbește sfaturile stiliștilor și de cele mai multe ori creațiile lor nici măcar nu le pun în valoare.

A sosit momentul să ne întoarcem la origini, ca să zic așa. Trebuie să ne amintim că simplitatea, eleganța și farmecul merg mână în mână.Astfel, vom putea fi admirate și numite doamne. De aici rezultă respectul, la care toate râvnim.

Nu asta ne dorim, până la urmă? Fii sinceră cu tine! Îmbrăcându-te și asortându-te ca un pom de Crăciun, vei fi tratată pe măsură – cu amuzament.

Primul pas spre a deveni cochete în adevăratul sens al cuvântului îl reprezintă aducerea înapoi în prim plan a broşelor, la capitolul bijuterii.

Eu merg de această dată mai departe de atât și îți recomand nişte broşe statement – broşele păianjen.Broșa Miko Brandy e pur și simplu incredibilă! Orice femeie îngrijită trebuie să aibă măcar un asemenea model în cutia cu bijuterii.

MikoBrandy

Nu-mi place să fac afirmații doar pentru a mă afla în treabă, așa că urmează să îți expun succint de ce ai mare nevoie de asemenea broșefrumoase.

 

9 motive să achiziționezi broșe păianjen

1. Sunt chic şi moderne

Atunci când vine vorba despre broşe, marea teamă a generației actuale este că, purtându-le, ar arăta învechite. Nici gând, mai ales dacă ne referim la broşele în formă de păianjen mare.

Broșele de aur sunt cele care dau un aer clasic (nu bătrânesc!) întregului tablou oferit de vestimentație, nicidecum broşele insecte.Acestea din urmă sunt inovative, strălucitoare și te vor face cât ai clipi vedeta locului în care te afli.

 

2. Dau o pată de culoare ținutei negre

Mama obișnuiește să se ia de mine atunci când vreau să îmi cumpăr haine negre, spunând că fetele tinere trebuie să se îmbrace cât mai colorat, viu. Eu nu sunt de acord cu ea și cred cu tărie că mintea colorată și hainele negre fac o combinație fatală.

Să nu uităm că negrul se potrivește mereu, indiferent de eveniment. Totuși, pentru a nu părea întunecată, adaugă în stânga, aproape de umăr, o broşă păianjen. Îți garantez că lumea nici nu va acorda atenție altui detaliu al outfit-ului.

 

3. Norocul e de partea ta

Se spune că păianjenii sunt simbolul bogăției și al norocului.Bineînțeles, acest principiu se răsfrânge mai apoi asupra tuturor obiectelor care îl au în centru. Nici bijuteriile nu sunt mai prejos.

Astfel, nu numai că vei fi ca scoasă din cutie cu broșe păianjen la piept, dar vei fi și recompensată spiritual... și nu numai. Gândește-te la acest aspect de fiecare dată când ți le atașezi ținutei, deoarece ajută la motivație.

 

4. Fac eșarfele să pară sofisticate

Dacă vrei să ieși în evidență, alege mai întâi o eșarfă simplă, cu bun gust, care să se potrivească cu îmbrăcămintea. După aceea, ca unic accesoriu, optează pentru una sau mai multe broșe păianjen. Chiar și una singură face o impresie de durată, așa că imaginează-ți cum fac mai multe!

Arată demențial în grup, înșirate de-a lungul eșarfei. Doar încearcă și vei vedea că te vei îndrăgosti de efect.

 

5. Te fac... periculoasă

Toate bijuteriile ce reprezintă păianjeni, în special broşele personalizate, se consideră că dau un farmec aparte femeii care le poartă. Acestea demonstrând curaj, fiindcă nu oricine se încumetă să le cumpere.

În plus, accesoriile în cauză te fac seducătoareși, odată prins, absolut nimeni nu va putea scăpa din pânza ta.

 

6. Completează minunat un outfit de birou

O broşă la sacou este alegerea perfectă, dacă o agăți de guler.

De asemenea, broșa păianjen se potrivește foarte bine și la o cămașă albă, însă este important să o prinzi cu 5 – 7 centimetri mai sus de primul nasture.

Pentru un adaos de stil, pe lângă broşele de femei, poartă și un colier cu perle. Cu siguranță nu vei regreta asocierea făcută, e una de succes!

 

7. Sunt prețioase și ieftine

De când ai văzut poza articolului, probabil că ți-ai făcut o grămadă de scenarii în minte cu privire la prețul broşelor păianjen. Surprinzător, ele sunt broșe destul de ieftine.

Nu-ți închipui acum nici că sunt 2 lei, deoarece calitatea costă. Ideea e că raportul dintre calitate și preț nu te va dezamăgi.

Dacă te interesează broşele ieftine online, te sfătuiesc să analizezi variantele noastrede pe site. Avem toate categoriile de produse, inclusiv broșe de aur sau, cum mai sunt cunoscute, broșe aurite.

 

8. Te salvează în orice noapte

Intenționam să mizez pe mister. Nu sunt prea sigură că mi-a ieșit schema, în schimb, știu cu certitudine că te așteptai să îți spun că broşele sunt ideale pentru rochiile de seară.

Desigur, contează croiala acesteia, însă broşele păianjen sunt versatile și se adaptează în funcție de nevoie.

Dacă îți doreşti o apariție de neuitat, fixează broșa la brâu, în loc de curea. În cazul în care îți place să setezi tendințe, poartă o curea și pune o broşă păianjen pe post de cataramă.

 

9. Îți aranjează coafura

Ultimul punct al listei mele este de departe cel mai creativ. Te-ai gândit vreodată cum ți-ar sta cu broșe în păr?

Hai să facem un mic exercițiu de imaginație, promit că nu durează mult.

Așadar, ai părul desfăcut, lung, iar în dreapta se regăsește o maiestuoasă broşă păianjen, care strălucește fantastic și aruncă lumina asupra ochilor tăi frumoși. Ești pur și simplu o amazoană!

Sau, și mai bine, fă-ți un coc lejer și prinde pe mijlocul său o astfel de broșă. Vei arăta într-un mod elegant, dar nu exagerat de extravagant. E fix doza necesară de "spectaculos".

 

Cum ți se par sugestiile mele referitoare la broşele păianjen? Ai avea ceva de adăugat?

Fii gata să achiziționezi cel puțin una, fiindcă 2019 e imediat după colț, iar broșele păianjen vor fi printre piesele sale de rezistență.