Accesoriile de păr, detaliul ce completează orice ținută

 În completarea ținutei oricărei femei trebuie ținut cont de micile detalii ale accesoriilor pe care aceasta le poartă. Un pandantiv, o broșă sau un accesoriu de păr completează întregul look, uneori scoțând în evidență chiar o ținută simplă și transformând-o într-un look sofisticat.

În funcție de coafura aleasă, tipul de păr și chiar culoarea acestuia, accesoriile de păr care avantajează o femeie diferă de la simple agrafe până la cordeluțe cu broderii, paiete sau chiar pietre prețioase, cum este accesoriul de păr Carla.

 De la bentițe simple, panglici prinse chic și până la cordeluțe de tip coroniță, părul poate fi accesorizat în diverse moduri, punând în evidență frumusețea și stilul personal al celei care le poartă

Accesorii pentru părul creț

Părul creț este mult mai voluminos decât părul lins, indiferent de culoarea acestuia. Coafura aleasă în schimb poate fi cea care definește stilul acesoriilor advecvate. De multe ori, părul creț nu are nevoie de accesorii prea complexe, mai degrabă fiind potrivite agrafele strălucitoare sau broșele cu pietre prețioase atașate unei agrafe, prinsă într-o parte. Pentru un păr ondulat, agrafele simple, prinse într-o parte sunt de cele mai multe ori soluția ideală și suficientă, dar la fel sunt și cordeluțele simple, metalice. Poziționate corespunzător, ele încadrează fața și evidențiază trăsăturile feminine ale persoanei care le poartă.

Accesorii pentru părul lins

Pentru părul lins, accesoriile de păr pot fi mai complexe, cu mai multe culori, texturi sau forme, fără a încărca prea tare aspectul celei care le poartă. Cordeluțele pot reprezenta un focus vizual de sine stătător, fiind piese “statement” în unele cazuri. De multe ori suficient de groase pentru a completa podoaba capilară, cu forme geometrice, în relief sau pietre prețioase, accesoriile de păr sunt singura bijuterie de care este nevoie pentru finalizarea unei ținute. Elegante și rafinate, accesoriile de păr cu pietre sunt întotdeauna completarea suficientă pentru o ținută office sau chiar pentru o ținută de cocktail.