Află Cum Se Asortează Eșarfa De Mătase Iarna

Esarfa Paris

E iarnă, e frig și ne vine să ne baricadăm în casă. Cu toate acestea, serviciul e serviciu și nu putem lua pur și simplu o pauză de sezon, oricât de mult ne-am dori să o facem. Așa că, ne îmbrăcăm gros și o luăm din loc spre birou.

Totuși, hainele călduroase de care avem nevoie în această perioadă nu sunt tocmai estetice și trebuie scoase din "impas" prin accesorizare.

Acum eu vin cu o întrebare: ce variantă mai bună găsești decât eșarfa de mătase?Orice femeie are cel puțin una în garderobă, iar ele sunt chiar foarte chic.

Trei cuvinte îmi vin în minte atunci când văd o asemenea eșarfă: eleganță, rafinament și clasicitate.

În cazul în care nu ești prea sigură pe ceea ce îți spun eu aici, dă rapid o căutare pe Google și vei vedea că eșarfa din mătase este nelipsită de la gâtul vedetelor de Hollywood.

În cele ce urmează îți voi da idei despre felul în care să o accesorizezi cum se cuvine în jurul gâtului.

Promit că, după ce se mai încălzește afară, revin cu un articol în care îți prezint moduri ingenioase de a purta eșarfa. Îți dau un singur pont: eșarfa arată fantastic pe cap și nu, nu vorbesc despre o eșarfă special de pus pe cap. E una cât se poate de obișnuită, dar vei afla mai multe informații data viitoare.

Nu fii dezamăgită, fiindcă ți-am pregătit și acum surprize. Hai să le descoperim!

 

4 stiluri de efect în care să porți eșarfa de mătase iarna

 

1. În formă de triunghi

Dacă ținuta ta are în componența sa o cămașă masculină, eșarfa din mătase o completează perfect.

Nu e ceva prea complicat. Pur și simplu formezi un triunghi din eșarfă și apoi o legi strâns în jurul gâtului (deasupra cămășii, evident).

Presupun că ai ales o variantă de outfit simplă, monocromă, poate chiar office, motiv pentru care îți recomand să îi conferi o pată de culoare.Esarfa Paris 2

Cum să faci acest lucru? Cu o eșarfă animal print!

Eșarfa Paris îi va da vestimentației tale culoare cum nici nu te aștepți și va induce ideea că ești... periculoasă.

Nu îți închipui acum că vei fi considerată sălbatică sau ceva exagerat, ci vei denota puțină senzualitate. Nu mult, că strică!

 

2. Lăsată să atârne

Ce pot să zic, nu numai părului îi stă bine să fie lăsat liber, pe spate. Această regulă se aplică nemijlocit și eșarfei de mătase de damă. Există, totuși, o mică diferență și aceea constă în faptul că eșarfa de mătase va atârna în față, în jurul gâtului.

Spre deosebire de punctul 1 al listei, aici e de preferat o eșarfă tradițională, a cărei culori să nu fie tocmai în contrast cu cele ale ținutei.

Pentru un adaos de farmec şi de încredere în forțele proprii, poartă o geacă de piele. E la latitudinea ta dacă pui eșarfa sub ea sau peste. Cel mai bine ar fi să te privești în oglindă, pentru a afla cum te avantajează.

Poți face asta într-o zi mai blândă de iarnă, deși imaginea creata este idilică primăvara și toamna.

 

3. Înfășurată în jurul gâtului

Era cazul să ajung și la utilizarea clasică a eșarfei de mătase pentru femei, nu-i așa?

Ei bine, să știi că piesa noastră statement de vestimentație se potrivește magnific învârtită roată (până la epuizare, adică se termină) peste un palton clasic sau peste un pulover gros, de care nu te poți despărți nici cum. 

Presupun că știai acest aspect, însă nu strică niciodată să îți împrospătezi memoria.Amaris

Tot am poate o noutate pentru tine, aceea că este important să nu strângi prea tare eșarfa. Las-o cât mai lejeră, fiindcă volumul ei face întreaga ținută și mă gândesc că vrei să arați că ai stil.

Eșarfa Amaris este ideală pentru o astfel de asortare. Încearcă numai combinația și va deveni pe loc eșarfa ta de damă favorită.

 

4. Legată pe umeri ca o capă

După atâtea telenovele turcești în vogă, era o chestiune de timp până ce influențele lor să se regăsească și în modă. Capa este una dintre cele mai cunoscute piese de acest fel introduse în fashion.

Iei frumos o eșarfă de femei și o pui pe umeri, răsucind-o  cu o deosebită atenție pe toată. Când ajungi la capete, le bagi pe sub modelul creat, astfel încât eşarfa de mătase să fie uniformă, fără să se vadă nici urmă de margini.

Merge bine stilul acesta la sacouri, salopete, inclusiv și la rochii. Ultima variantă, după părerea mea, e de-a dreptul regală, nu altceva!

 

Dacă ți-am dat aceste sfaturi în ceea ce privește eșarfa de mătase, asta nu înseamnă că ea trebuie purtată numai iarna.Orice anotimp e propice și să nu uităm că s-a inventat cu un scop chiar şi eșarfa de plajă.

Așadar, eșarfa în dar va impresiona oricând, iar ziua nunții în niciun caz nu e exclusă din ecuație. Crede-mă pe cuvânt, eșarfa la mireasă are un efect vizual senzațional și o va face de neuitat.