E dificil să fii femeie. Pe lângă toate treburile pe care le ai de făcut atât acasă, cât și la birou, e important să acorzi o mare atenție aspectului tău fizic.InnaRaniaALX

Nimic nu scapă ochiului vigilent al lumii și, cu toate că nu trebuie să te intereseze părerea altora, nu îți permiți să ieși din casă arătând ca un clovn. Este vorba despre stima de sine, până la urmă.

Cum bijuteriile mari sunt cele care în general îți fac sau îți distrug ținuta, în cele ce urmează voi împărtăși cu tine secretele unui accesoriu mult râvnit: cerceii candelabru.

Ce zici, ești pregătită să afli cum să asortezi cerceii supradimensionați și ce greșeli de stil trebuie neapărat să eviți?

5 outfit-uri senzaționale cu cercei candelabru

1. Rochia scurtă neagră

Nu e vreo noutate faptul că aceasta nu poate lipsi din garderoba niciunei femei. Ea se asortează cu absolut orice, motiv pentru care cerceii tip candelabru nu sunt excluși din ecuație.

Fiind vestimentația simplă, ai o mai mare libertate în ceea ce privește alegerea cerceilor statement. Ai voie să optezi la fel de bine pentru o variantă colorată, care să te scoată complet din anonimat, ca și pentru una clasică.

Atenție însă la celelalte bijuterii.Nu exagera! Uneori o pereche de cercei eleganți și pantofi cu toc sunt mai mult decât suficienți.

 

2. Jeanşi și o cămașă albă

Acesta este o combinație tipică pentru job. E cu bun gustşi, în același timp, foartechic.

Totuşi, nimănui nu îi place o ținută anostă, care nu exprimă absolut nimic. Am încă o dată o recomandare, ceva ce te va scoate din anonimat cât ai clipi.

Cerceii lungi cu pietre fac definitiv schimbarea de look.Ei îi dau o pată de culoare ținutei, făcând-o să iasă în evidență și lăsându-te să strălucești... exact așa cum meriți.

Găsești aici exemple de cercei care nu trebuie să-ți scape din cutia de bijuterii.

 

3. Rochia "țipătoare" cu umerii goi

Peste tot vei vedea spunându-se că mai puțin e mai bun. De fapt, am făcut-o chiar și eu în primul punct al listei. Acum îți spun să faci contrariul, asta dacă mergi la un cocktail.

Îmbracă-te colorat, chiar extravagant. Fii cea care atrage toate privirile!

Cât despre bijuterii, o asemenea seară de excepție cere inevitabil cercei de ocazie lungi.

Știi de ce se potrivesc atât de bine cerceii lungi, candelabru, la rochiile lungi fără umeri? Pentru că aceștia subliniază fenomenal linia fină a gâtului. Vei fi și sexy, nu doar cool.

Dacă e să mă gândesc bine, ideali sunt cerceii candelabru aurii.

 

4. Costumul de inspirație bărbătească

Poate că nu te-am surprins foarte tare înainte, dar mai mult ca sigur am reușit acum. Cum adică să porți cercei supradimensionați la un astfel de outfit?

Probabil că unele doamne super feministe au fost de-a dreptul oripilate atunci când au citit numele ținutei.

Ei bine, adevărul e că, accesorizat pe măsură, un costum de stil bărbătesc îți poate pune în valoare delicatețea mai bine decât multe rochii sofisticate.Încearcă numai combinația lui cu cercei masivi și vei fi uimită de rezultat.

Hei, deși imaginea din oglindă te va da gata, asta nu înseamnă că trebuie să arunci toate rochiile pe care le ai în șifonier. Ideea e să alternezi din când în când ținutele și să fii deschisă la sugestii ce par nonconformiste.

 

5. Rochia de mireasă

Of, cum visează fiecare fată la acea seară feerică!Ne imaginăm încă de mici cum va arăta nunta perfectă și facem fel și fel de planuri.

Desigur, mireasa e cea care dictează totul și întregul eveniment este întotdeauna catalogat în funcție de apariția ei.Te avertizez, tabloul complet conține, fără comentarii, cercei eleganți de seară.

Pentru rochia aceasta albă și pură, eu personal m-aş juca puțin și aș alege cercei candelabru de mireasă colorați.

Dacă ești o fire mai rezervată, poți opta pentru ceva mai clasic. Decizia e în mâinile tale fiindcă, mai mult ca oricând, este momentul tău magic.

 

Acum că am stabilit care sunt vestimentațiile ce nu dau greș în asociere cu cerceii candelabru, am câteva interdicții.

 

Când să NU porți cercei candelabru

  • Nu te gândi nici măcar să te uiți înspre cerceii de tip candelabru dacă ai o coafură voluminoasă(coc mare, împretituri sofisticate sau alte de acest gen), iar urechile îți sunt ascunse sub păr.
  • Nu purta cercei supradimensionați atunci când ai deja la gât un colier imens și o rochie sclipitoare. Ce-i prea mult, strică.
  • Nu alege cercei lungi cu pietre nici în eventualitatea în care ai bucle de Hollywood, îi vei eclipsa și nu merită asta.

 

Ți-am dat o grămadă de informații, nu-i așa?Nu respira încă ușurată, mai am câteva mici mențiuni ce reies din tot ceea ce ți-am povestit până în prezent.

 

De ce să ții cont atunci când îți dorești cercei candelabru

üIndiferent de mărimea lor, e vital ca cerceii să se potrivească formei și trăsăturilor feței tale.

üCerceii de ocazie lungi merga-ntâia cu părul drept, întins, sau cu buclele lejere, naturale.

üAcordă o grijă specială pielii și machiajuluila un outfit combinat cu asemenea cercei.

üSingurele alte accesorii acceptateîmpreună cu cerceii candelabru sunt brățările. Bineînțeles, doar una purtată la o ținută.

 

În final, nu uita că scump nu e mereu echivalent cu bun.Poți găsi cercei candelabru ieftini care arată demențial și alții scumpi pe care să nu îți vină să îi apropii măcar de urechi.

Tricia Design are o gamă largă de cercei candelabru online. Alege-ți chiar acum preferații și plaseaza o comanda!