PetraZSF

Fii La Modă Folosind Ca Accesorii De Păr: Bentițe

Sezon după sezon apar tendințe noi în modă. Ce se poartă azi nu se va mai purta mâine, iar poimâine va dispărea de pe piață de parcă nici nu ar fi fost vreodată acolo.

Ne adaptăm continuu și nefericirea e că, dacă urmăm cu strictețe tiparul, arătăm cu toții identic. Unde mai este unicitatea?

Din fericire, pentru acest lucru există accesoriile. Ele ne diferențiază de ceilalți oameni și ne ajută să ne impunem propriul stil. Cine știe, poate chiar vom seta un nou trend.

În cazul femeilor, părul are un impact major în privința aspectului, iar felul în care îl aranjezi te duce de la "superbă" la "jalnică" (și invers) într-o secundă.

Eu voi merge mai departe de această dată și îți voi vorbi despre ceva concret: accesorii de păr, bentițe mai exact. Sunt mult mai practice decât crezi și au întrebuințare pentru aproape orice.

Nu, bentițele de păr nu sunt învechite, chiar dacă erau în vogă încă din anii '60. Ele se reinventează an de an și ne surprind cu fiecare nouă apariție.

Înainte de a-mi spune răspicat că tu nu porți asemenea accesorii de păr pentru fete, află că într-un fel sau altul o faci deja.

De câte ori nu ai purtat ochelarii de soare pe cap, aranjându-i cu grijă, astfel încât să țină părul și să îți ofere un plus de stil?E același principiu. Pur și simplu ai înlocuit clasica bentiță de păr cu ochelarii.

Întrebarea e: ce te oprește să optezi pentru varianta "oldie, but goldie" (veche, dar de aur)? Îți spun eu: nimic. Fii curajoasă indiferent de vârstă, până la urmă ea e doar un număr în buletin.

A sosit momentul să punem punctul pe "i" și să adunăm mai multe informații despre aceste accesorii de păr minune.

Te previn, să nu te mire că, imediat după ce citești rândurile de mai jos, vei da fuga pe site-ul nostru să cumperi accesorii de par online. Te vei îndrăgosti de ele și e normal să se întâmple așa.

 

Top 3 accesorii de păr - bentițe - care îți completează demențial ținuta

1. Bentițe de păr elegante

O doamnă care se respectă are cel puțin o bentiță de păr care este sau măcar arată prețios.Mă refer acum la cele în genul tiarei, cu pietre strălucitoare, ce nu te mai lasă să îți muți privirea și te atrag ca un magnet.

Acestea sunt accesorii de păr ideale pentru părul scurt, deoarece conferă o notă de clasicitate întregului aspect.Carla

Sunt în general accesorii de păr pentru ocazii de seară, pentru un eveniment special, însă pot fi folosite foarte bine și pe parcursul zilei. Totul depinde de îndrăzneala posesoarei.

Ce zici, ai curajul să îți faci apariția la birou cu o astfel de bentiță pe cap?

Comandă chiar acum una fermecătoare, ca tine, de aici.

 

2. Bentițe de păr haioase

Ok, poate acestea fac puțin de tot parte din categoria bentițelor de păr pentru fete.

Totuși, asta nu înseamnă că femeile trebuie să le excludă definitiv ca posibilitate de accesorizare. Uneori e bine să ne simțim copii.

Nu e suficient să păstrăm inocența micuților în suflet, ci din când în când mai e nevoie să o și scoatem la suprafață.Așadar, de ce n-am purta o bentiță de păr cu Minnie Mouse?

Nu sunt accesorii de păr elegante, motiv pentru care nici nu ai de ce să te îngrijorezi referitor la cum te îmbraci.

Bineînțeles, ar arăta fantastic asociată cu o rochie colorată, de tip prințesă, dar n-ar merge rău nici la o pereche de jeanşi și un top cu o inscripție amuzantă. Fii creativă!

Ah, era să uit. E indicat să nu te chinui cu coafura atunci când alegi să porți o bentiță din asta simpatică. Ea este mai mult un accesoriu pentru părul lung, fiind pusă rapid peste o coadă de cal.

 

3. Bentițe de păr înflorate

Fie că recunoaștem sau nu, fiecare dintre noi ascunde un strop de romantism în adâncul inimii. Florile ne emoționează pe toate și, aranjate atent, sunt de-a dreptul chic.

De exemplu, îți recomand să porți o astfel de bentiță de păr la o întâlnire cu persoana iubită. Modelul unic îți va lumina chipul și îți va pune în valoare trăsăturile.

Mai e ceva. Nu știu de ce, dar, când mă gândesc la flori și la dichisit, mintea îmi zboară automat la nunți.

Adevărul e că bentițele înflorate sunt accesorii de păr perfecte pentru o mireasă. Completează minunat rochia lungă și albă, mai ceva ca în povești. Nu-i așa că am dreptate?

Chiar dacă nu urmează să te măriți și nici nu ești îndrăgostită decât de viață, uită-te oricum printre ofertele noastre de accesorii de păr, mai exact la bentițe.

Bentițele de păr sunt destul de ieftine și nu te lasă la greu. Ar fi păcat să nu profiți de volatilitatea lor. Nu mai ezita și caută bentițele potrivite pentru tine!

P.S.: ascultă-ți intuiția! E arma secretă a tuturor femeilor în cazul luării deciziilor.