Am lansat programul Tricia Loyalty. Detalii aici

Despre noi

Vă invităm in lumea Tricia Design să descoperiți colecția noastră !

Din dragoste și pasiune pentru bijuterii a luat naștere proiectul Tricia Design , proiect prin care ne-am propus să aducem un elogiu feminității și frumuseții femeii moderne care purtând accesoriile noastre iși pun în evidență personalitatea și stilul .

Dorim să oferim experiențe deosebite clientelor nostre, punându-le la dispoziție o colecție sofisticată de bijuterii și accesorii în care am inclus piese deosebite realizate în stil clasic sau modern.

Fie că alegi o broșă , o pereche de cercei sau o eșarfă delicată de matase dorim ca experiența ta să fie cât mai plăcută , de aceea echipa noastră este gata să te ajute cu sfaturi sau sugestii.

0
Produse disponibile
0%
Clienți fideli
0
Clienți înregistrați

Servicii premium

Catalog online ușor de răsfoit

Colecția de bijutarii și broșe contine sute de produse. Catalogul online prezintă inclusiv noutățile dar și produsele care urmează să apară în curând.

Livrare în toată țara

Livrarea se face în toată țara în termen de 24-48 de ore de la confirmarea comenzii.

Produse de calitate

Colecție sofisticată de bijuterii și accesorii în care am inclus piese deosebite realizate în stil clasic sau modern

Testimoniale

PATRICIA MARINCA Guys, you rock! Am lansat comanda cu ceva emotii, cu nici 24 de ore inainte de a-l oferi cadou. Livrarea a fost rapida, produsul peste asteptari !!
AMALIA Deoarece am lansat nenumarate comenzi online pentru bijuterii, fara succes va scriu acest mesaj in semn de ‘’MULTUMIRE”. Cerceii si brosele cumparate sunt de calitate excelenta. Totul a decurs perfect!