Am lansat programul Tricia Loyalty. Detalii aici

Politica de confidențialitate

CONCEPT AROMA GARDEN S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal în scopurile: ,,reclamă, marketing și publicitate”,,statistică” și ,,comerț online”.

Datele personale colectate

Putem colecta urmatoarele date personale:

  • nume si prenume
  • informații de contact, inclusiv adresa de email sau numarul de telefon
  • alte informații relevante pentru a transmite clienților oferte personalizate

În conformitate cu Legea Nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și a Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, CONCEPT AROMA GARDEN S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor personale ale utilizatorilor site-ului www.triciadesign.ro.

De asemenea, CONCEPT AROMA GARDEN S.R.L. garantează faptul că informațiile furnizate de către clienți vor fi folosite strict pentru a onora comenzile transmise prin intermediul site-ului www.triciadesign.ro si pentru a transmite știri și promoții relevante.

CONCEPT AROMA GARDEN S.R.L. nu promoveaza spam-ul sau orice altă formă de corespondență nesolicitată. Orice utilizator al www.triciadesign.ro are posibilitatea de opta pentru ștergerea adresei de e-mail si a oricăror date din baza de date.

CONCEPT AROMA GARDEN S.R.L. nu va furniza datele personale ale utilizatorilor înregistrați pe site-ul www.triciadesign.ro unui terț, fără acordul explicit al utilizatorului, cu excepția cazurilor în care autoritațile în drept le solicită, în conformitate cu legile în vigoare, în scopul verificării tranzacțtiilor comerciale.

CONCEPT AROMA GARDEN S.R.L. poate furniza datele dumneavoastră altor companii cu care se află in relații contractuale, numai după incheierea unui angajament de confidențialitate care garantează păstrarea in condiții de securitate sporită a datelor cu caracter personal al utilizatorilor înregistrați pe www.triciadesign.ro. Acești parteneri sunt: societățile de curierat, instituțiile bancare sau ne-bancare sau diversele servicii de plată.

Conform legislației în vigoare, orice utilizator al site-ului www.triciadesign.ro are dreptul, fără consecințe negative asupra sa, de a solicita modificarea, actualizarea sau ștergerea datelor cu caracter personal înscrise în baza de date a platformei, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, trimise pe adresa de mail office@triciadesign.ro.

CONCEPT AROMA GARDEN S.R.L. garantează faptul că serverele care stochează datele personale îndeplinesc toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate în vederea garantării serviciului.

Utilizatorul iși poate retrage oricând consimțământul exprimat cu privire la prelucrarea datelor de trafic.

CONCEPT AROMA GARDEN S.R.L. garantează că nu va stoca datele de card, în cazul plăților prin intermediul cardului bancar.