Am lansat programul Tricia Loyalty. Detalii aici

RETURUL PRODUSELOR

Returnarea produselor este gratuită. În cazul în care indiferent de motive doriți să returnați produsele achiziționate, societatea noastră va suporta costul de transport al returului.

Returul produselor este permis în termen de 15 zile de la data recepționării coletului. După recepția mărfurilor primite de la dvs. și verificarea produselor, în termen de maxim 7 zile vom efectua viramentul sumelor datorate.

Vă rugăm să aveți în vedere că vor fi restituite sumele reprezentând contravaloarea bunurilor achiziționate, fără costul transportului aferent livrării mărfurilor.

Pentru acceptarea la plată, produsele trebuie să fie în stare perfectă, fără deteriorări și în ambalajul original. Totodată aveți obligația de a ne comunica contul și banca în care să instrumentăm plata catre dvs.

Plata sumelor cuvenite către dvs. se face EXCLUSIV în cont bancar sau de card. Va rugam să ne comunicați titularul de cont, banca, sucursala si contul IBAN în care să instrumentăm plata. Nu se fac plăți prin mandate poștale sau cash.

În vederea ridicării coletului, vă rugăm să ne comunicați în scris pe adresa office@triciadesign.ro data la care poate fi ridicat coletul. În cazul în care după 2 încercări de ridicare a returului, agentul curierului nu vă poate găsi sau contacta, veți suporta costul suplimentar de 18 lei pentru ridicarea pachetului, sumă care se va deduce din valoarea de plată către dvs.